• KARANTÉNA

          • AKTUALIZÁCIA!!!

            Na základe pozitivity detí v 1. a 3. triede sú tieto 2 triedy od zajtra v 5-dňovej karanténe. Nástup detí je možný najskôor v utorok 2.marca 2022.

             

            Vážení rodičia, na základe pozitívneho testovania dieťaťa je 4.trieda od zajtra v 5-dňovej karanténe. Nástup detí je možný najskôr v utorok 1.marca 2022.

            Prosím, venujte pozornosť zdravotnému stavu detí .

            Od 26.2. 2022 deti a zamestnanci, ktorí boli v úzkom kontakte s nakazeným, nejdú do kararntény. Uvedené sa týka nových prípadov, nie už vyhlásených karantén. Pri nástupe po ukončení karantény je potrebné priniesť nové tlačivo o bezpríznakovosti.  V programe edupage zatiaľ nie je update, nové tlačivo získate tu!

            Vyhláška  č. 26/2022   Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky č. 7/2022 V. v. SR, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k izolácii osôb pozitívnych na ochorenie COVID-19 a karanténe osôb, ktoré prišli do úzkeho kontaktu s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19 v znení neskorších predpisov platnú od 26.2.2022:

             

             

            § 3 sa dopĺňa odsekom 12, ktorý znie:

            „(12) Povinnosť karantény podľa odseku 1 sa nevzťahuje na deti v materskej škole alebo v inom obdobnom zariadení, žiakov základnej školy, žiakov strednej školy, a pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov pri výchove a vzdelávaní, ak k úzkemu kontaktu došlo v rámci školy alebo iného obdobného zariadenia a táto osoba nemá klinické príznaky ochorenia. Osoba podľa prvej vety, ktorá dovŕšila 6. rok života, je povinná mať na verejnosti po dobu 10 dní prekryté horné dýchacie cesty respirátorom FFP2 bez výdychového ventilu alebo s jeho prekrytím chirurgickým rúškom, dodržiavať hygienu rúk a obmedziť počas tejto doby nevyhnutný sociálny kontakt mimo domácnosti na príslušný kolektív triedy; u detí a žiakov v škole alebo v školskom zariadení možno použitie respirátora nahradiť použitím inej preventívnej ochrannej pomôcky (rúškom).“.

          • KARNEVAL 23.2. 2022

          • "Chystajte si, deti masky, bude karneval..."

            Vzhľadom k epidemiologickej situácii sa uskutočnia triedne karnevaly , nie celoškolský.