• Hodnotenie aktualizačného vzdelávania

          • V zmysle  69 ods. 1 písm. d) zákona č. 138/2019 Z.z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch zverejňujeme hodnotenie aktualizačného vzdelávania "Inklúzia a digitalizácia - sociálna agresia v materskej škole" v roku 2022/23.

            Vzdelávanie sa realizovalo kombinovanou formou, prezenčne i cez videonahrávky. Prostredníctvom videonahrávok poskytovalo jednotlivým účastníkom časovú flexibilitu a možnosť znovu si pozrieť jednotlivé lekcie podľa potreby. Vzdelávanie obsahovalo množstvo reálnych modelových situácií problémového správania detí a bolo prínosné pre riešenie konkrétnych situácií v našej materskej škole.

          • Nový eTwinning projekt

          • "Obľúbené zábavné a pohybové hry" - nový projekt, ktorý budeme realizovať v MŠ v spolupráci s partnermi z Turecka, Poľska, Grécka a Chorvátska. 

            Pokles pohybovej aktivity detí pozorujeme už niekoľko rokov. Chceme ich povzbudiť k rôznym pohybovým hrám a zlepšiť si tak kondíciu a imunitu. Chceme sa podeliť o príklady fyzických hier s našimi paertnermi. Vznikne tak videotéka, ktorú môžeme používať všetci. Deťom tak spestríme čas a povzbudíme ich k pohybovej aktivite. Trvanie projektu: október 2023 - jún 2024

            Počas realizácie projektu budeme zhotovovať fotografie a videá so súhlasom zákonných zástupcov.